Taş fırında kıymalı pide nasıl hazırlanır? Pide hamurunu mayaladıktan sonra iç harcını hazırlamak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Özellikle soğan ve biberi nasıl doğramalıyım? Pideyi şekillendirirken dikkat etmem gereken noktalar var mı? Pidemi taş fırında pişirirken, sıcaklığı ne kadar ayarlamalıyım ve pişirme süresi ne olmalı? Servis önerilerinizi de merak ediyorum; yanına ne tür mezeler ekleyebilirim?
Taş fırında kıymalı pide nasıl hazırlanır? Pide hamurunu mayaladıktan sonra iç harcını hazırlamak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Özellikle soğan ve biberi nasıl doğramalıyım? Pideyi şekillendirirken dikkat etmem gereken noktalar var mı? Pidemi taş fırında pişirirken, sıcaklığı ne kadar ayarlamalıyım ve pişirme süresi ne olmalı? Servis önerilerinizi de merak ediyorum; yanına ne tür mezeler ekleyebilirim?
Cevap yaz