Baklavalık yufkadan kıymalı kol böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için canım fazlasıyla çekti. Özellikle iç harcının hazırlanışı ve yufkaların kat kat yağlanması adımları beni oldukça heyecanlandırdı. Yufkaların arasına eklenen baharatlar ile farklı tatlar elde edebilme fikri de çok ilginç. Misafirlerim için hazırlamak istesem, dondurup daha sonra pişirme fikri de çok pratik görünüyor. Sizce bu börek, çay saatlerinde en çok tercih edilen atıştırmalık mı?
Baklavalık yufkadan kıymalı kol böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için canım fazlasıyla çekti. Özellikle iç harcının hazırlanışı ve yufkaların kat kat yağlanması adımları beni oldukça heyecanlandırdı. Yufkaların arasına eklenen baharatlar ile farklı tatlar elde edebilme fikri de çok ilginç. Misafirlerim için hazırlamak istesem, dondurup daha sonra pişirme fikri de çok pratik görünüyor. Sizce bu börek, çay saatlerinde en çok tercih edilen atıştırmalık mı?
Cevap yaz