Kıymalı ve kaşarlı patates yemeğini yapmayı çok düşünüyorum. Öncelikle patatesleri nasıl doğramam gerektiği konusunda kafam karışık. Küp şeklinde doğramak, pişirme süresini nasıl etkiler? Ayrıca, kıyma ile soğanı kavururken dikkat etmem gereken özel bir püf noktası var mı? Kaşar peynirini eklerken hangi aşamada olmalı ki en iyi şekilde erisin? Bu tarife dair tavsiyelerinizi duymak isterim.
Kıymalı ve kaşarlı patates yemeğini yapmayı çok düşünüyorum. Öncelikle patatesleri nasıl doğramam gerektiği konusunda kafam karışık. Küp şeklinde doğramak, pişirme süresini nasıl etkiler? Ayrıca, kıyma ile soğanı kavururken dikkat etmem gereken özel bir püf noktası var mı? Kaşar peynirini eklerken hangi aşamada olmalı ki en iyi şekilde erisin? Bu tarife dair tavsiyelerinizi duymak isterim.
Cevap yaz