Merhaba, kıymalı mantarlı lazanya tarifini okuduğumda aklıma hemen birkaç soru geldi. Özellikle domates püresi kullanmak yerine taze domates de kullanabilir miyiz? Bu durumda domatesleri önceden işlemek gerekecek mi? Ayrıca, baharatların yanı sıra farklı bir lezzet katmak için başka ne tür eklemeler yapabilirim, özellikle baharatlar dışındaki malzemelerle? Fırından çıkardıktan sonra dinlendirme süresi neden bu kadar önemli? Sevdiklerimle bu lezzeti paylaşmanın yanı sıra, tarifi hazırlarken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı? Teşekkürler!
Merhaba, kıymalı mantarlı lazanya tarifini okuduğumda aklıma hemen birkaç soru geldi. Özellikle domates püresi kullanmak yerine taze domates de kullanabilir miyiz? Bu durumda domatesleri önceden işlemek gerekecek mi? Ayrıca, baharatların yanı sıra farklı bir lezzet katmak için başka ne tür eklemeler yapabilirim, özellikle baharatlar dışındaki malzemelerle? Fırından çıkardıktan sonra dinlendirme süresi neden bu kadar önemli? Sevdiklerimle bu lezzeti paylaşmanın yanı sıra, tarifi hazırlarken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı? Teşekkürler!
Cevap yaz