Kıymalı bulgur köftesi yaparken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? Bulgurun şişmesi için doğru sıcak su miktarını ayarlamakta mı, yoksa köfteleri şekillendirme aşamasında mı? Ayrıca, baharatları damak tadınıza göre ayarlarken hangi tatları denemeyi düşünüyorsunuz? Kıymalı bulgur köftesinin dışının kıtır kıtır olması için yağın yeterince sıcak olması gerektiğini biliyor muydunuz? Bunlar gibi detaylar sizin için ne kadar önemli?
Kıymalı bulgur köftesi yaparken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz? Bulgurun şişmesi için doğru sıcak su miktarını ayarlamakta mı, yoksa köfteleri şekillendirme aşamasında mı? Ayrıca, baharatları damak tadınıza göre ayarlarken hangi tatları denemeyi düşünüyorsunuz? Kıymalı bulgur köftesinin dışının kıtır kıtır olması için yağın yeterince sıcak olması gerektiğini biliyor muydunuz? Bunlar gibi detaylar sizin için ne kadar önemli?
Cevap yaz