Çöp şiş kısımına geldiğimde, özellikle yaz aylarında bu lezzeti mangalda pişirmenin keyfi bir başka oluyor. Kıyma ve sebzelerin harmanlandığı bu tarifte baharatları kullanırken neye dikkat ettiniz? Kendi damak zevkinize göre baharatları değiştirip, biraz daha acı ya da daha tatlı bir lezzet elde etmeyi düşündünüz mü? Ayrıca, şişlere dizme aşamasında sebzeleri de ekleyerek farklı bir tat katmayı denediniz mi? Mangalda pişirirken, etlerin yanmaması için şiş çubuklarını suya batırmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu tarifin uygulanabilirliğini ve pratikliğini nasıl buldunuz?
Çöp şiş kısımına geldiğimde, özellikle yaz aylarında bu lezzeti mangalda pişirmenin keyfi bir başka oluyor. Kıyma ve sebzelerin harmanlandığı bu tarifte baharatları kullanırken neye dikkat ettiniz? Kendi damak zevkinize göre baharatları değiştirip, biraz daha acı ya da daha tatlı bir lezzet elde etmeyi düşündünüz mü? Ayrıca, şişlere dizme aşamasında sebzeleri de ekleyerek farklı bir tat katmayı denediniz mi? Mangalda pişirirken, etlerin yanmaması için şiş çubuklarını suya batırmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu tarifin uygulanabilirliğini ve pratikliğini nasıl buldunuz?
Cevap yaz