Kıymalı taze fasulye yemeği yapmayı planlıyorsanız, öncelikle taze fasulyelerin hazırlanma aşamasını merak ettim. Uç kısımlarını kesmek ve ortadan ikiye bölmek gerçekten önemli mi, yoksa bütün olarak da kullanabilir miyim? Ayrıca, kıymanın pişirilmesi sırasında soğanların pembeleşmesi yeterli mi, yoksa daha fazla kavrulması mı gerekiyor? Salça ve domates eklenince sosun kıvamı nasıl olmalı, çok sulu mu yoksa daha yoğun mu tercih edilmeli? Son olarak, pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki fasulyeler yumuşak ama dağılmamış olsun? Yemeği pilavla servis etmek harika, ama yoğurt ve turşu ile birlikte sunmanın tadı nasıl olur? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Kıymalı taze fasulye yemeği yapmayı planlıyorsanız, öncelikle taze fasulyelerin hazırlanma aşamasını merak ettim. Uç kısımlarını kesmek ve ortadan ikiye bölmek gerçekten önemli mi, yoksa bütün olarak da kullanabilir miyim? Ayrıca, kıymanın pişirilmesi sırasında soğanların pembeleşmesi yeterli mi, yoksa daha fazla kavrulması mı gerekiyor? Salça ve domates eklenince sosun kıvamı nasıl olmalı, çok sulu mu yoksa daha yoğun mu tercih edilmeli? Son olarak, pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki fasulyeler yumuşak ama dağılmamış olsun? Yemeği pilavla servis etmek harika, ama yoğurt ve turşu ile birlikte sunmanın tadı nasıl olur? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz