Pırasalı kıymalı pide tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Hamurunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Ilık suyla mayayı aktive etmek ve sonrasında yumuşak bir hamur elde etmek için yoğurmak önemli bir adım. İç harcındaki pırasanın ve kıymanın lezzetiyle birleşeceğini düşünmek bile iştah açıcı. Pideyi şekillendirdikten sonra fırına vermek ve altın rengini alana kadar pişirmek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir aşama. Yanında yoğurt ya da salata ile servis etmek de harika bir fikir! Bu tarifin aile sofralarına nasıl bir renk katacağını merak ediyorum, kesinlikle denemeye değer. Afiyet olsun demek için sabırsızlanıyorum!
Pırasalı kıymalı pide tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Hamurunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Ilık suyla mayayı aktive etmek ve sonrasında yumuşak bir hamur elde etmek için yoğurmak önemli bir adım. İç harcındaki pırasanın ve kıymanın lezzetiyle birleşeceğini düşünmek bile iştah açıcı. Pideyi şekillendirdikten sonra fırına vermek ve altın rengini alana kadar pişirmek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir aşama. Yanında yoğurt ya da salata ile servis etmek de harika bir fikir! Bu tarifin aile sofralarına nasıl bir renk katacağını merak ediyorum, kesinlikle denemeye değer. Afiyet olsun demek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz