Ispanaklı kıymalı pide içi hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç. Öncelikle, ıspanakların taze ve iyi yıkanmış olması çok önemli. Kıymayı pişirirken soğan ve sarımsak aromasının etkisiyle o sırada mutfakta oluşan koku bile insanın iştahını kabartıyor. Domates ve biber salçasının eklenmesiyle birlikte lezzetin katlanması harika. Ispanakların eklenmesi ise yemeğe hem renk hem de besin değeri katıyor. Yalnızca kıvamın nemli olmasına dikkat etmek, çünkü fazla su hamurun yapısını bozabilir. Servis ederken yanında yoğurt ya da salata ile sunmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bu tarifin misafirler için de harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Ispanaklı kıymalı pide içi hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç. Öncelikle, ıspanakların taze ve iyi yıkanmış olması çok önemli. Kıymayı pişirirken soğan ve sarımsak aromasının etkisiyle o sırada mutfakta oluşan koku bile insanın iştahını kabartıyor. Domates ve biber salçasının eklenmesiyle birlikte lezzetin katlanması harika. Ispanakların eklenmesi ise yemeğe hem renk hem de besin değeri katıyor. Yalnızca kıvamın nemli olmasına dikkat etmek, çünkü fazla su hamurun yapısını bozabilir. Servis ederken yanında yoğurt ya da salata ile sunmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bu tarifin misafirler için de harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz