Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Fırında beşamel soslu kıymalı kabak yapmayı düşündüğünüzde, kabakların içini oymak zor mu? Kıymanın yanına ekleyeceğiniz baharatlar yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Beşamel sosun kıvamını tutturmakta zorlanır mıyız? Ayrıca, kabakların pişme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzun pişirmek mi gerekiyor? Bu tarifte yoğurt ile servis etmenin lezzetini nasıl buluyorsunuz?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Fırında beşamel soslu kıymalı kabak yapmayı düşündüğünüzde, kabakların içini oymak zor mu? Kıymanın yanına ekleyeceğiniz baharatlar yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Beşamel sosun kıvamını tutturmakta zorlanır mıyız? Ayrıca, kabakların pişme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzun pişirmek mi gerekiyor? Bu tarifte yoğurt ile servis etmenin lezzetini nasıl buluyorsunuz?
Cevap yaz