Kıymalı yumurtalı Karadeniz pidesini yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamur yoğurma işlemi mi yoksa iç harcını hazırlarken mi? Bu tarifteki püf noktaları sizin için yeterli oldu mu, yoksa ekstra öneriler ister misiniz? Ayrıca, pideyi pişirirken yumurtanın tam kıvamında olması için ne kadar sürede fırında tutmak gerektiğini bulmakta zorlandınız mı?
Kıymalı yumurtalı Karadeniz pidesini yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamur yoğurma işlemi mi yoksa iç harcını hazırlarken mi? Bu tarifteki püf noktaları sizin için yeterli oldu mu, yoksa ekstra öneriler ister misiniz? Ayrıca, pideyi pişirirken yumurtanın tam kıvamında olması için ne kadar sürede fırında tutmak gerektiğini bulmakta zorlandınız mı?
Cevap yaz