Kıymalı pide iç harcını yapmak için tarifin detaylarını okuduktan sonra, özellikle soğan ve sarımsakların kavrulması aşamasını merak ediyorum. Soğanları pembeleşene kadar ne kadar süre kavurmalıyım? Ayrıca baharatların eklenmesi sırasında, hangi baharatın daha baskın bir tat vereceğini düşünüyorsunuz? Pul biber kullanmam zorunlu mu yoksa isteğe bağlı mı?
Kıymalı pide iç harcını yapmak için tarifin detaylarını okuduktan sonra, özellikle soğan ve sarımsakların kavrulması aşamasını merak ediyorum. Soğanları pembeleşene kadar ne kadar süre kavurmalıyım? Ayrıca baharatların eklenmesi sırasında, hangi baharatın daha baskın bir tat vereceğini düşünüyorsunuz? Pul biber kullanmam zorunlu mu yoksa isteğe bağlı mı?
Cevap yaz