Kıymalı patatesli pideyi yapmayı düşünüyorum ama hamurun mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor. 30 dakika bekletmek yeterli mi? Ayrıca iç harcın lezzetli olması için soğanı ne kadar kavurmak gerekiyor? Patatesleri ekledikten sonra biraz daha kavurmak iyi olur mu? Son olarak, pidelerin üzerini yağlamak pişirme sonrası lezzeti artırır mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı patatesli pideyi yapmayı düşünüyorum ama hamurun mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor. 30 dakika bekletmek yeterli mi? Ayrıca iç harcın lezzetli olması için soğanı ne kadar kavurmak gerekiyor? Patatesleri ekledikten sonra biraz daha kavurmak iyi olur mu? Son olarak, pidelerin üzerini yağlamak pişirme sonrası lezzeti artırır mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz