Bu tarife göre k�ymalı bulgurlu sulu köfteyi yaparken, bulguru suyla ıslatmak önemli bir adım gibi görünüyor. Acaba bulgurların yeterince şişmesi için bekleme süresi yeterli mi? Kıvamı tutturmak için k�fte harcını yoğururken nelere dikkat etmemiz gerek? Ayrıca köfteleri şekillendirirken ceviz büyüklüğünde parçalar almak yeterli mi, yoksa daha büyük ya da daha küçük mü olmalı? Sosun pişirilmesinde kullanılan domates salçasının tadı köfteleri nasıl etkiliyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu tarifin yanında sunulacak yoğurt ve salata ile birlikte servis etmenin lezzeti artırdığına emin misiniz?
Bu tarife göre k�ymalı bulgurlu sulu köfteyi yaparken, bulguru suyla ıslatmak önemli bir adım gibi görünüyor. Acaba bulgurların yeterince şişmesi için bekleme süresi yeterli mi? Kıvamı tutturmak için k�fte harcını yoğururken nelere dikkat etmemiz gerek? Ayrıca köfteleri şekillendirirken ceviz büyüklüğünde parçalar almak yeterli mi, yoksa daha büyük ya da daha küçük mü olmalı? Sosun pişirilmesinde kullanılan domates salçasının tadı köfteleri nasıl etkiliyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu tarifin yanında sunulacak yoğurt ve salata ile birlikte servis etmenin lezzeti artırdığına emin misiniz?
Cevap yaz