Beşamel soslu fırında kıymalı makarna yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Makarna haşlamak mı, kıymayı pişirmek mi yoksa beşamel sosu hazırlamak mı? Özellikle beşamel sosun kıvamı konusunda dikkat ettiğiniz bir püf noktası var mı? Fırında pişirme süresi veya baharat ekleme konusunda da farklı deneyimleriniz oldu mu? Bu tarifte en sevdiğiniz malzeme hangisi?
Beşamel soslu fırında kıymalı makarna yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Makarna haşlamak mı, kıymayı pişirmek mi yoksa beşamel sosu hazırlamak mı? Özellikle beşamel sosun kıvamı konusunda dikkat ettiğiniz bir püf noktası var mı? Fırında pişirme süresi veya baharat ekleme konusunda da farklı deneyimleriniz oldu mu? Bu tarifte en sevdiğiniz malzeme hangisi?
Cevap yaz