Bu baklavalık yufkadan kuş üzümlü kıymalı börek tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor! Kuş üzümü eklemenin, böreğe nasıl bir tat katacağı merak ediyorum. Kıymanın ve soğanların birlikte kavrulması, lezzetin daha da yoğunlaşmasını sağlıyor mu? Yufkaların üst üste dizilmesiyle çıtırlık artıyormuş, bu noktada denemek lazım. Fırında pişirme süresi de oldukça önemli, tam kıvamında altın rengi alması için dikkat etmek gerek. Servis önerisinde yoğurt veya ayran ile sunma fikri çok hoş, bu ikili bence harika bir uyum sağlar. Ayrıca, kuş üzümünü değiştirip ceviz veya fındık denemek, farklı lezzetler arayanlar için güzel bir alternatif olabilir. Bu tarif kesinlikle mutfakta denemeye değer!
Bu baklavalık yufkadan kuş üzümlü kıymalı börek tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor! Kuş üzümü eklemenin, böreğe nasıl bir tat katacağı merak ediyorum. Kıymanın ve soğanların birlikte kavrulması, lezzetin daha da yoğunlaşmasını sağlıyor mu? Yufkaların üst üste dizilmesiyle çıtırlık artıyormuş, bu noktada denemek lazım. Fırında pişirme süresi de oldukça önemli, tam kıvamında altın rengi alması için dikkat etmek gerek. Servis önerisinde yoğurt veya ayran ile sunma fikri çok hoş, bu ikili bence harika bir uyum sağlar. Ayrıca, kuş üzümünü değiştirip ceviz veya fındık denemek, farklı lezzetler arayanlar için güzel bir alternatif olabilir. Bu tarif kesinlikle mutfakta denemeye değer!
Cevap yaz