Kıymalı karnabahar tarifini denemek istiyorum ama acaba karnabaharın çiçeklerini ayırmak zor mu? Ayrıca pişirme süresinin 20-25 dakika olduğunu öğrenince, karnabaharın yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etmenin en pratik yolu ne? Yanında pilav ya da yoğurtla servis etmek güzel bir fikir, peki maydanozla süslemek gerçekten yemeğin görünümünü şık hale getirir mi?
Kıymalı karnabahar tarifini denemek istiyorum ama acaba karnabaharın çiçeklerini ayırmak zor mu? Ayrıca pişirme süresinin 20-25 dakika olduğunu öğrenince, karnabaharın yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etmenin en pratik yolu ne? Yanında pilav ya da yoğurtla servis etmek güzel bir fikir, peki maydanozla süslemek gerçekten yemeğin görünümünü şık hale getirir mi?
Cevap yaz