Muhacir böreği tarifini okuduktan sonra, iç harcın hazırlanma aşamasında dikkat edilmesi gereken detaylar beni çok etkiledi. Özellikle soğanların pembeleşene kadar kavrulması ve ardından kıymanın eklenmesi, lezzetin tam anlamıyla ortaya çıkmasını sağlıyor. Sırasıyla domates ve biberin eklenmesi de oldukça akıllıca. Peki, bu aşamalarda daha farklı sebzeler eklemeyi düşündünüz mü? Mesela, mantar ya da patates gibi malzemeler de eklemek lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, yufkaların kat kat yerleştirilip rulo yapılması çok güzel görünüyor. Bu aşamada yufkaların kurumasını önlemek için bir şeyler yapmak gerekiyor mu? Tarifin sunum önerileri de oldukça hoş, özellikle yoğurtla servis etmek harika bir fikir. Sizce, bu böreği hangi içeceklerle sunmak en iyi olur?
Muhacir böreği tarifini okuduktan sonra, iç harcın hazırlanma aşamasında dikkat edilmesi gereken detaylar beni çok etkiledi. Özellikle soğanların pembeleşene kadar kavrulması ve ardından kıymanın eklenmesi, lezzetin tam anlamıyla ortaya çıkmasını sağlıyor. Sırasıyla domates ve biberin eklenmesi de oldukça akıllıca. Peki, bu aşamalarda daha farklı sebzeler eklemeyi düşündünüz mü? Mesela, mantar ya da patates gibi malzemeler de eklemek lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, yufkaların kat kat yerleştirilip rulo yapılması çok güzel görünüyor. Bu aşamada yufkaların kurumasını önlemek için bir şeyler yapmak gerekiyor mu? Tarifin sunum önerileri de oldukça hoş, özellikle yoğurtla servis etmek harika bir fikir. Sizce, bu böreği hangi içeceklerle sunmak en iyi olur?
Cevap yaz