Kıymalı kuru fasulye tarifini okuduktan sonra, bu yemeği yaparken en çok dikkat ettiğiniz noktalar neler? Özellikle fasulyelerin önceden ıslatılması ve kıymanın kalitesinin yemeğin lezzetini etkilemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin uzunluğu sizi zorlamıyor mu? Bu tarife eklemeyi düşündüğünüz farklı malzemeler var mı?
Kıymalı kuru fasulye tarifini okuduktan sonra, bu yemeği yaparken en çok dikkat ettiğiniz noktalar neler? Özellikle fasulyelerin önceden ıslatılması ve kıymanın kalitesinin yemeğin lezzetini etkilemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin uzunluğu sizi zorlamıyor mu? Bu tarife eklemeyi düşündüğünüz farklı malzemeler var mı?
Cevap yaz