Kıymalı talaş böreği tarifini okuduktan sonra, bu böreği yapmayı denemek gerçekten çok heyecan verici! İç harcının kıyma ile zenginleştirilmesi ve dışının çıtır çıtır olması, özellikle misafirler için harika bir ikram olur. Sizce yufkaları su ile ıslatmak ne kadar etkili? Benim aklımda, belki farklı iç harçlarla da denemek var. Ispanak ya da peynir ekleyerek lezzetini arttırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce hangi iç harç en iyi sonucu verir? Ayrıca, böreği hazırlayıp dondurucuya koymak pratik bir çözüm gibi, denemek lazım! Siz daha önce böreği dondurup pişirdiniz mi?
Kıymalı talaş böreği tarifini okuduktan sonra, bu böreği yapmayı denemek gerçekten çok heyecan verici! İç harcının kıyma ile zenginleştirilmesi ve dışının çıtır çıtır olması, özellikle misafirler için harika bir ikram olur. Sizce yufkaları su ile ıslatmak ne kadar etkili? Benim aklımda, belki farklı iç harçlarla da denemek var. Ispanak ya da peynir ekleyerek lezzetini arttırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce hangi iç harç en iyi sonucu verir? Ayrıca, böreği hazırlayıp dondurucuya koymak pratik bir çözüm gibi, denemek lazım! Siz daha önce böreği dondurup pişirdiniz mi?
Cevap yaz