Kıymalı pırasa dolması tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum ama bazı noktalar kafamı kurcalıyor. Pırasaları haşlarken ne kadar süre kaynatmalıyım ki tam kıvamında olsun? Ayrıca, kıyma harcına eklediğim baharatlar yeterli mi, yoksa başka önerileriniz var mı? Son olarak, dolmaların pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin püf noktalarını öğrenmek isterim!
Kıymalı pırasa dolması tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum ama bazı noktalar kafamı kurcalıyor. Pırasaları haşlarken ne kadar süre kaynatmalıyım ki tam kıvamında olsun? Ayrıca, kıyma harcına eklediğim baharatlar yeterli mi, yoksa başka önerileriniz var mı? Son olarak, dolmaların pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin püf noktalarını öğrenmek isterim!
Cevap yaz