Kıymalı pide yaparken baharat seçimi gerçekten önemlidir. Karabiberin yemeğe kattığı derinlik bence harika bir detay. Kıymanın tadını zenginleştirmek için kimyonu kullanmayı da seviyorum. Acı ve tatlı kırmızı biber arasında kalıyorum, çünkü ikisi de farklı lezzetler sunuyor. Kekik eklemek, pidenin aromasını ferahlatıyor, bu da çok hoşuma gidiyor. Tuz ve sarımsak ile soğanı eklemeyi unutmamak lazım, çünkü bu malzemeler lezzeti tamamlıyor. Pideye ekstra malzemeler eklemek de iyi bir fikir, özellikle domates ve maydanoz! Siz hangi baharatları denemeyi düşünüyorsunuz?
Kıymalı pide yaparken baharat seçimi gerçekten önemlidir. Karabiberin yemeğe kattığı derinlik bence harika bir detay. Kıymanın tadını zenginleştirmek için kimyonu kullanmayı da seviyorum. Acı ve tatlı kırmızı biber arasında kalıyorum, çünkü ikisi de farklı lezzetler sunuyor. Kekik eklemek, pidenin aromasını ferahlatıyor, bu da çok hoşuma gidiyor. Tuz ve sarımsak ile soğanı eklemeyi unutmamak lazım, çünkü bu malzemeler lezzeti tamamlıyor. Pideye ekstra malzemeler eklemek de iyi bir fikir, özellikle domates ve maydanoz! Siz hangi baharatları denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz