Kıymalı pazı yemeği tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Pazının besleyici özellikleri ve kıyma ile birleşince ortaya çıkan lezzet beni cezbetti. Özellikle yoğurt ve pilav ile servis edilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba pazıları hazırlarken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, bu tarife farklı baharatlar ekleyerek lezzetini nasıl daha da zenginleştirebilirim?
Kıymalı pazı yemeği tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Pazının besleyici özellikleri ve kıyma ile birleşince ortaya çıkan lezzet beni cezbetti. Özellikle yoğurt ve pilav ile servis edilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba pazıları hazırlarken dikkat etmem gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, bu tarife farklı baharatlar ekleyerek lezzetini nasıl daha da zenginleştirebilirim?
Cevap yaz