Kıymalı kabak kızartması tarifini okuduktan sonra, bu lezzetin nasıl bu kadar pratik ve aynı zamanda besleyici olabileceğini merak ettim. Kabakların zeytinyağında kızartılması ve ardından kıyma ile birleşmesi gerçekten harika bir fikir. Sizce kabakların yanında hangi malzemeleri eklemek daha iyi olur? Ayrıca, kabakları un veya mısır nişastası ile bulamanın lezzetini nasıl etkilediğini denemek isteyen var mı? Bu tarifi misafir sofralarına sunma fikri de oldukça hoş, peki sizce hangi yan yemekler bu yemeği daha da öne çıkarır?
Kıymalı kabak kızartması tarifini okuduktan sonra, bu lezzetin nasıl bu kadar pratik ve aynı zamanda besleyici olabileceğini merak ettim. Kabakların zeytinyağında kızartılması ve ardından kıyma ile birleşmesi gerçekten harika bir fikir. Sizce kabakların yanında hangi malzemeleri eklemek daha iyi olur? Ayrıca, kabakları un veya mısır nişastası ile bulamanın lezzetini nasıl etkilediğini denemek isteyen var mı? Bu tarifi misafir sofralarına sunma fikri de oldukça hoş, peki sizce hangi yan yemekler bu yemeği daha da öne çıkarır?
Cevap yaz