Kıymalı dolma pişirmek için gereken süre, kullanacağınız sebzenin türüne bağlı olarak değişiyor. Biber dolması ortalama 30-40 dakika, kabak dolması 25-35 dakika, patlıcan dolması ise 40-50 dakika pişirilmeli. Peki, pişirme sırasında dolmaların lezzetini artırmak için başka neler yapmalıyız? Ayrıca, pişirme süresi boyunca dolmaları kontrol etmenin önemi nedir?
Kıymalı dolma pişirmek için gereken süre, kullanacağınız sebzenin türüne bağlı olarak değişiyor. Biber dolması ortalama 30-40 dakika, kabak dolması 25-35 dakika, patlıcan dolması ise 40-50 dakika pişirilmeli. Peki, pişirme sırasında dolmaların lezzetini artırmak için başka neler yapmalıyız? Ayrıca, pişirme süresi boyunca dolmaları kontrol etmenin önemi nedir?
Cevap yaz