Kır pidesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti yapmayı denemek istiyorum. Hamur kısmı oldukça basit görünüyor, ama iç harcında özellikle kıymanın yanı sıra sebzeleri de eklemeyi düşünüyorum. Acaba soğanları ve biberleri kavururken başka hangi baharatları eklemeliyim? Ayrıca, pidenin pişirme süresinin tam olarak yeterli olup olmadığını merak ediyorum; belki biraz daha uzun süre pişirmek daha iyi sonuç verebilir mi? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!
Kır pidesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti yapmayı denemek istiyorum. Hamur kısmı oldukça basit görünüyor, ama iç harcında özellikle kıymanın yanı sıra sebzeleri de eklemeyi düşünüyorum. Acaba soğanları ve biberleri kavururken başka hangi baharatları eklemeliyim? Ayrıca, pidenin pişirme süresinin tam olarak yeterli olup olmadığını merak ediyorum; belki biraz daha uzun süre pişirmek daha iyi sonuç verebilir mi? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!
Cevap yaz