Evde kapalı kıymalı pide yaparken en zor kısım hamurun mayalanma süresi mi? Bu süre zarfında neler yapabilirim? Ayrıca iç harcının lezzetini artırmak için eklemeyi düşündüğüm farklı malzemeler var mı? Pidelerin dış kısmının çıtır olması için fırına su koyma fikri gerçekten işe yarıyor mu? Bu tarifteki püf noktalarından hangileri sizin için en faydalı oldu?
Evde kapalı kıymalı pide yaparken en zor kısım hamurun mayalanma süresi mi? Bu süre zarfında neler yapabilirim? Ayrıca iç harcının lezzetini artırmak için eklemeyi düşündüğüm farklı malzemeler var mı? Pidelerin dış kısmının çıtır olması için fırına su koyma fikri gerçekten işe yarıyor mu? Bu tarifteki püf noktalarından hangileri sizin için en faydalı oldu?
Cevap yaz