Baklava hamuruyla içi kıymalı börek yapmayı düşündüğünüzde, bu tarifin hem pratik hem de lezzetli olduğunu duymak gerçekten heyecan verici değil mi? Özellikle baklava hamurunun çıtırlığı ve iç harcın lezzeti bir araya geldiğinde ortaya çıkacak sonuç aklınızı başınızdan alabilir. Kıymalı harcın hazırlanması aşamasında soğanların kavrulması, o nefis aromayı ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Sizce de bu börek yanında yoğurt veya ayran ile sunulduğunda daha da bir lezzet kazanmaz mı? Ayrıca, üzerine susam ya da çörek otu serpmek, sunumunu daha da zenginleştirecek gibi geliyor. Denemeye değer değil mi?
Baklava hamuruyla içi kıymalı börek yapmayı düşündüğünüzde, bu tarifin hem pratik hem de lezzetli olduğunu duymak gerçekten heyecan verici değil mi? Özellikle baklava hamurunun çıtırlığı ve iç harcın lezzeti bir araya geldiğinde ortaya çıkacak sonuç aklınızı başınızdan alabilir. Kıymalı harcın hazırlanması aşamasında soğanların kavrulması, o nefis aromayı ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Sizce de bu börek yanında yoğurt veya ayran ile sunulduğunda daha da bir lezzet kazanmaz mı? Ayrıca, üzerine susam ya da çörek otu serpmek, sunumunu daha da zenginleştirecek gibi geliyor. Denemeye değer değil mi?
Cevap yaz