Bu tarife bayıldım! Kıymalı patatesli pırasa yemeği yapmayı düşündüğümde, pırasaların nasıl hazırlandığını merak ediyorum. Özellikle yeşil kısımlarını kullanmak isteyip istemediğime karar veremedim. Sizce yeşil kısımlar eklenirse yemeğin tadı nasıl olur? Ayrıca baharatlar konusunda da farklı seçenekler denemek ilginç olabilir gibi geliyor. Kimyon ve kekik eklemek, lezzeti nasıl etkiler? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarife bayıldım! Kıymalı patatesli pırasa yemeği yapmayı düşündüğümde, pırasaların nasıl hazırlandığını merak ediyorum. Özellikle yeşil kısımlarını kullanmak isteyip istemediğime karar veremedim. Sizce yeşil kısımlar eklenirse yemeğin tadı nasıl olur? Ayrıca baharatlar konusunda da farklı seçenekler denemek ilginç olabilir gibi geliyor. Kimyon ve kekik eklemek, lezzeti nasıl etkiler? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz