Kıymalı karalahana sarması tarifini okudum, gerçekten harika bir yemek gibi görünüyor. Karalahananın besleyici özelliği ve kıymanın lezzeti bir araya gelince ortaya çıkan sonuç kesinlikle denemeye değer. Sizce haşlanma süresi yeterli mi, yoksa yapraklar daha uzun mu haşlanmalı? Ayrıca iç harcı hazırlarken kullanılan baharatlar, yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Benim gibi baharatları seven biri için eklemek istediğiniz başka baharatlar var mı?
Kıymalı karalahana sarması tarifini okudum, gerçekten harika bir yemek gibi görünüyor. Karalahananın besleyici özelliği ve kıymanın lezzeti bir araya gelince ortaya çıkan sonuç kesinlikle denemeye değer. Sizce haşlanma süresi yeterli mi, yoksa yapraklar daha uzun mu haşlanmalı? Ayrıca iç harcı hazırlarken kullanılan baharatlar, yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Benim gibi baharatları seven biri için eklemek istediğiniz başka baharatlar var mı?
Cevap yaz