Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor! Hazır baklava yufkasından kısmen alışık olduğum için, kıymalı börek yapımını denemek istiyorum. Kıymayı ve soğanı kavururken dikkat ettiğiniz bir püf nokta var mı? Ayrıca, üzerindeki yumurta sarısını sürmenin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Denedikten sonra misafirlerime sunmayı planlıyorum, acaba sizce yanına başka hangi ikramlar da eklemeliyim?
Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor! Hazır baklava yufkasından kısmen alışık olduğum için, kıymalı börek yapımını denemek istiyorum. Kıymayı ve soğanı kavururken dikkat ettiğiniz bir püf nokta var mı? Ayrıca, üzerindeki yumurta sarısını sürmenin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Denedikten sonra misafirlerime sunmayı planlıyorum, acaba sizce yanına başka hangi ikramlar da eklemeliyim?
Cevap yaz