Fırında kıymalı hamur yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Hamurun hazırlanması mı yoksa kıymalı harcın pişirilmesi mi daha karmaşık geldi? Özellikle kıyma ve sebzeleri kavururken dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Bu tarifteki malzemeleri temin etmek kolay mıydı? Ayrıca, fırına vermeden önce hamuru dinlendirmek gerçekten de lezzeti artırıyor mu?
Fırında kıymalı hamur yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Hamurun hazırlanması mı yoksa kıymalı harcın pişirilmesi mi daha karmaşık geldi? Özellikle kıyma ve sebzeleri kavururken dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Bu tarifteki malzemeleri temin etmek kolay mıydı? Ayrıca, fırına vermeden önce hamuru dinlendirmek gerçekten de lezzeti artırıyor mu?
Cevap yaz