Kıymalı pide fiyatlarının bu kadar değişken olduğunu öğrenince, sizce bu fiyat farklılıkları sadece lokasyondan mı kaynaklanıyor? Mesela, İstanbul'da bir pide yemenin maliyeti, küçük bir kasabaya göre neden bu kadar fazla olsun ki? Ayrıca, kullanılan malzemelerin kalitesi gerçekten bu kadar etkili mi, yoksa mekanın sunduğu hizmet de bu konuda rol oynuyor mu? Farklı bölgelerdeki kıymalı pide çeşitlerinin lezzet ve malzeme açısından farklılık göstermesi, sizin de damak tadınıza hitap eden bir pide bulmanızı kolaylaştırıyor mu?
Kıymalı pide fiyatlarının bu kadar değişken olduğunu öğrenince, sizce bu fiyat farklılıkları sadece lokasyondan mı kaynaklanıyor? Mesela, İstanbul'da bir pide yemenin maliyeti, küçük bir kasabaya göre neden bu kadar fazla olsun ki? Ayrıca, kullanılan malzemelerin kalitesi gerçekten bu kadar etkili mi, yoksa mekanın sunduğu hizmet de bu konuda rol oynuyor mu? Farklı bölgelerdeki kıymalı pide çeşitlerinin lezzet ve malzeme açısından farklılık göstermesi, sizin de damak tadınıza hitap eden bir pide bulmanızı kolaylaştırıyor mu?
Cevap yaz