Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra merak ettim, patates püresiyle kıymalı beşamel sosu hazırlamak gerçekten bu kadar kolay mı? Patateslerin haşlanma süresi ve püre yapma aşamaları bana basit geldi ama beşamel sosun topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerektiği kısmı biraz zorlayıcı olabilir. Kıymalı harcı yaparken soğan eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum, soğansız denemek de ilginç olabilir mi? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı pişirmek gerekir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu tarifin detaylarını okuduktan sonra merak ettim, patates püresiyle kıymalı beşamel sosu hazırlamak gerçekten bu kadar kolay mı? Patateslerin haşlanma süresi ve püre yapma aşamaları bana basit geldi ama beşamel sosun topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerektiği kısmı biraz zorlayıcı olabilir. Kıymalı harcı yaparken soğan eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum, soğansız denemek de ilginç olabilir mi? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı pişirmek gerekir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz