Kıymalı biber dolmasının pişirme süresi hakkında bilginiz var mı? Ocağın üzerinde pişirirken 30-40 dakika, fırında pişirirken ise 40-50 dakika gerektiğini okudum. Düdüklü tencerede ise bu süre 15-20 dakika kadar düşüyormuş. Sizce bu süreler yeterli mi, yoksa biberlerin boyutuna ve iç harcın miktarına göre değişiyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin sonunda iç harcının tam pişip pişmediğini kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz?
Kıymalı biber dolmasının pişirme süresi hakkında bilginiz var mı? Ocağın üzerinde pişirirken 30-40 dakika, fırında pişirirken ise 40-50 dakika gerektiğini okudum. Düdüklü tencerede ise bu süre 15-20 dakika kadar düşüyormuş. Sizce bu süreler yeterli mi, yoksa biberlerin boyutuna ve iç harcın miktarına göre değişiyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin sonunda iç harcının tam pişip pişmediğini kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap yaz