Galeta unlu kıymalı börek yaparken en önemli nokta yağın sıcaklığını doğru ayarlamak mı? Kızartma işlemi sırasında bu sıcaklığı nasıl kontrol ediyorsunuz? Ayrıca, iç harcı hazırlarken soğanların pembeleşmesini beklemek gerçekten önemli mi, yoksa daha kısa sürede mi devam edebiliriz? Kızartma sonrasında bükülen böreklerin çıtırlığı ve iç dokusu için başka ne gibi ipuçları verebilirsiniz?
Galeta unlu kıymalı börek yaparken en önemli nokta yağın sıcaklığını doğru ayarlamak mı? Kızartma işlemi sırasında bu sıcaklığı nasıl kontrol ediyorsunuz? Ayrıca, iç harcı hazırlarken soğanların pembeleşmesini beklemek gerçekten önemli mi, yoksa daha kısa sürede mi devam edebiliriz? Kızartma sonrasında bükülen böreklerin çıtırlığı ve iç dokusu için başka ne gibi ipuçları verebilirsiniz?
Cevap yaz