Galeta unlu börek yapmayı düşündüğümde, özellikle kıymalı iç harcının zenginliği beni cezbetti. Acaba soğanı kavururken hangi yöntemleri kullanmalıyım, böylece en iyi lezzeti elde edebilirim? Ayrıca, bükme aşamasında hamurun ne kadar ince olması gerektiği konusunda bir fikrin var mı? Son olarak, böreği pişirirken altın rengini alması için ne kadar süre beklemeliyim?
Galeta unlu börek yapmayı düşündüğümde, özellikle kıymalı iç harcının zenginliği beni cezbetti. Acaba soğanı kavururken hangi yöntemleri kullanmalıyım, böylece en iyi lezzeti elde edebilirim? Ayrıca, bükme aşamasında hamurun ne kadar ince olması gerektiği konusunda bir fikrin var mı? Son olarak, böreği pişirirken altın rengini alması için ne kadar süre beklemeliyim?
Cevap yaz