Evde kıymalı kol böreği yaparken benim için en önemli adım kıymanın doğru pişirilmesi. Soğanları kavururken tam olarak pembeleşene kadar beklemek gerekiyor mu? Ayrıca, yufkaları üst üste koyarken yağlama işlemini her kat için yapmak şart mı? Son olarak, böreği pişirdikten sonra dinlendirmeden direkt servis edersek tadında bir değişiklik olur mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Evde kıymalı kol böreği yaparken benim için en önemli adım kıymanın doğru pişirilmesi. Soğanları kavururken tam olarak pembeleşene kadar beklemek gerekiyor mu? Ayrıca, yufkaları üst üste koyarken yağlama işlemini her kat için yapmak şart mı? Son olarak, böreği pişirdikten sonra dinlendirmeden direkt servis edersek tadında bir değişiklik olur mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz