Bu tarif gerçekten çok lezzetli görünüyor! Çiğden kıymalı börek yapmanın incelikleri var gibi, özellikle iç harcının hazırlanması aşamasında soğanı kavurmak önemli bir adım sanırım. Acaba soğanı ne kadar kavurmak gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, kıymanın lezzetini artırmak için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz? Fırında pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, bu konuda deneme yaparken dikkat etmemiz gereken başka noktalar var mı?
Bu tarif gerçekten çok lezzetli görünüyor! Çiğden kıymalı börek yapmanın incelikleri var gibi, özellikle iç harcının hazırlanması aşamasında soğanı kavurmak önemli bir adım sanırım. Acaba soğanı ne kadar kavurmak gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, kıymanın lezzetini artırmak için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz? Fırında pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, bu konuda deneme yaparken dikkat etmemiz gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz