Tepside k�ymal� patl�can yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli aşama, patl�canların tuzlu suda bekletilmesi. Acılığı gerçekten azaltıyor mu? Ben de bu adımı atlamıştım bir seferinde ve sonuç pek hoş olmamıştı. K�yma harcının hazırlanışında, soğan ve sarımsakları pembeleştirmek için ne kadar süre kavuruyorsunuz? Bu işlem yemeğin lezzetini etkiliyor mu? Ayrıca, pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? 30-35 dakika yeterli mi, yoksa daha uzun süre pişirmek mi gerekiyor? Yanında yoğurt ile servis etmek gerçekten lezzet katıyor mu? Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Tepside k�ymal� patl�can yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli aşama, patl�canların tuzlu suda bekletilmesi. Acılığı gerçekten azaltıyor mu? Ben de bu adımı atlamıştım bir seferinde ve sonuç pek hoş olmamıştı. K�yma harcının hazırlanışında, soğan ve sarımsakları pembeleştirmek için ne kadar süre kavuruyorsunuz? Bu işlem yemeğin lezzetini etkiliyor mu? Ayrıca, pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? 30-35 dakika yeterli mi, yoksa daha uzun süre pişirmek mi gerekiyor? Yanında yoğurt ile servis etmek gerçekten lezzet katıyor mu? Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz