Nohutlu kıymalı köfte tarifini okudum ve bu tarife göre uygulama yapacak olsam, nohutları bir gece önceden ıslatıp ertesi gün haşlamam gerektiğini öğrendim. Bu adımın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavurmak için kullandığın yağın türü lezzeti nasıl etkiliyor? Kızartma işlemi sırasında köftelerin altın rengini alana kadar pişirilmesi gerektiği belirtiliyor, peki ya bu aşamada köftelerin dağılma riski var mı? Servis önerileri arasında yoğurtla sunma fikri çok hoşuma gitti, sence hangi soslar köftelere daha fazla lezzet katabilir?
Nohutlu kıymalı köfte tarifini okudum ve bu tarife göre uygulama yapacak olsam, nohutları bir gece önceden ıslatıp ertesi gün haşlamam gerektiğini öğrendim. Bu adımın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavurmak için kullandığın yağın türü lezzeti nasıl etkiliyor? Kızartma işlemi sırasında köftelerin altın rengini alana kadar pişirilmesi gerektiği belirtiliyor, peki ya bu aşamada köftelerin dağılma riski var mı? Servis önerileri arasında yoğurtla sunma fikri çok hoşuma gitti, sence hangi soslar köftelere daha fazla lezzet katabilir?
Cevap yaz