Kıymalı bamya yemeği tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle bamyaların hazırlanması kısmı dikkatimi çekti, çünkü doğru şekilde hazırlamak yemeğin kıvamını etkiliyor gibi görünüyor. Sizce bamyanın sap kısımlarını keserken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, yemeği pişirirken kıymanın suyunu iyice çekmesini sağlamak için ne kadar süre kavurmam gerektiğini düşünüyorsunuz? Yemeğin yanında yoğurt ve pilav önerisi de çok hoş, özellikle yeşil salatanın da eklenmesi güzel bir dokunuş. Bamyanın sağlığa faydaları da oldukça etkileyici, bu yemeği sık sık hazırlamak iyi bir fikir gibi görünüyor. Başka hangi sebzelerle bu tarifi çeşitlendirebilirim?
Kıymalı bamya yemeği tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle bamyaların hazırlanması kısmı dikkatimi çekti, çünkü doğru şekilde hazırlamak yemeğin kıvamını etkiliyor gibi görünüyor. Sizce bamyanın sap kısımlarını keserken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, yemeği pişirirken kıymanın suyunu iyice çekmesini sağlamak için ne kadar süre kavurmam gerektiğini düşünüyorsunuz? Yemeğin yanında yoğurt ve pilav önerisi de çok hoş, özellikle yeşil salatanın da eklenmesi güzel bir dokunuş. Bamyanın sağlığa faydaları da oldukça etkileyici, bu yemeği sık sık hazırlamak iyi bir fikir gibi görünüyor. Başka hangi sebzelerle bu tarifi çeşitlendirebilirim?
Cevap yaz